Még török együttes is zenél ma éjjel Újvidéken

  Aki Szerbiában tölti az év utosló napját, az a Szabadkai koncertek és téli vásár mellett Újvidéken is talál kikapcsolódási lehetőséget még akkor is, ha gyerekkel érkezik. A programok kora délelőtt megkezdődtek és hajnalban érnek véget.

  Újvidék feldíszített sétányaForrás: Shutterstock / Készítette: Veronika Kovalenko

  Az év utolsó napján az Újvidéki Gyermekművelődési Központ több helyszínen is szervez programokat a gyerekeknek. A kulturális központokban a szülők műhelymunkákon vehetnek részt a kicsikkel.

  A délelőtti és kora délutáni órákban jelmezes gyermek felvonulás is lesz. A maskarába bújt lurkók a Zmaj Jovina utcából a Jégerdőbe tartanak, ahol zenei program várja a helyszínre érkezőket és jégkorcsolyázni is lehet.

  Aki kifejezetten bulizni érkezik a városba, az napközben több szórakozóhely elő-szilveszteri bulija közül válogathat. A Vojvodina Sport- és Üzletközpontban például az elektronikus zene szerelmeseinek kedveznek 22 órától.

  A Szabadság téren az esti órákban fellép a belgrádi fiatalokból álló Artan Lili formáció, a 35 éves múltra visszatekintő Bajaga i instruktori, valamint a törökországi Mahmut Orhan is. A bulit tűzijáték zárja - írja a vajdasági Pannon RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!