Varázslatos korcsolyapálya épül Újvidéken

  December 6-án nyitja meg kapuit az újvidéki Jégerdő. A Duna-parkban jelenleg a terep előkészítése zajlik, amelynek során a természetvédelmi tényezőket is figyelembe veszik. Ezután veszi kezdetét a szigetelő platformok telepítése, majd ezekre kerül maga a jégpálya, amelyen Mikulás napján már lehet csúszkálni.

  Varázslatos korcsolyapályát építenek Újvidéken - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: fotoliza

  A pálya mellett számos érdekes program várja majd a látogatókat: lesznek ingyenes kulturális és művészeti előadások, valamint téli vásár is, ahol mutatkoznak be a környék kézművesei, akik egyedi termékeiket kínálják a turistáknak, és a helyiek szerint az árak is barátiak.

  Lesznek ékszerek, táskák, övek, édességek és karácsonyi ajándéknak illő használati tárgyak is. Ami pedig természetesen nem maradhat el egy hideg korcsolyázós napból, az a finom és fűszeres forralt bor.

  A központi pálya 1300 négyzetméter területet foglal majd magába, a közelében pedig egy kávézót is kialakítanak. A pályát 2020. január 19-ig vehetik igénybe az érdeklődők. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!