Hamarosan a Mary Poppins és az Avengers rajongók is készülhetnek Disneylandbe

Különböző újdonságokkal lepik meg a látogatókat a világ több pontján működő Disneyland parkok – olvasható a Familyvacation internetes portálon. 

A Disney California Adventure parkban mesésen érezhetik magukat a látogatókForrás: Craig Conley/Flickr/Wikipedia

A Floridai Bay Lake-ben található Epcot Walt Disney parkban hódító útjára készül Mary Poppins! Ugyan nagyon kevés részletet jelentettek be, de annyi biztos, hogy a floridai Disneyben fog majd helyet kapni. Ugyanitt egy Space 220 nevű éttermet is megnyitnak még idén télen. Az étterem neve sokat sejtető, de egyelőre annyit lehet róla tudni, hogy a vendégek úgy érezhetik majd magukat, mintha az űrben étkeznének, miközben az étteremből nappali és éjszakai kilátás nyílik a Földre.

Szerencsére annak, aki újdonságra vágyik, nem kell az ócánon túlra utaznia. Már tudni lehet, hogy a Disney California Adventure és a Párizsi Disneyland is kapnak új, méghozzá szuperhős témájú területeket. Ezeknek a részlegeknek a hivatalos nevét most jelentették be: Avengers Campus névre keresztelték. Itt az első látnivaló a Spider-Man játék lesz. Az Avengers Campus 2020-ban nyílik meg a Disney California Adventure-n, a Párizsi Disneyland nyitónapját még nem jelentették be.

Arról már beszámoltunk egy korábbi cikkünkben, hogy a California Adventure Parkban megnyitnak egy Halyconnak elnevezett úrhajó-szállodát is, ami az ottani Star Wars részleghez fog tartozni, és a vendégek úgy érezhetik majd magukat, mintha egy űrhajón szálltak volna meg.

További újdonság, hogy a Disney 2020 végén elő jön egy új, Disney Genie nevű alkalmazással is. Az app a vendégek érdeklődésének megfelelően mutatja majd az útvonalakat a park területén belül. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek