Száguldás a házasságba – A disneylandi leánykérés, ami bejárta a netet

  Egy disneylandi eljegyzés nem kifejezetten ritka jelenség. A kaliforniai élménypark adatai szerint övék a világ második legkedveltebb lánykérési helyszíne. Hogy melyik az első? Hát persze, a párizsi Disneyland! Az alábbi történet azonban az először említett, 1955-ben Anaheimben megnyitott parkhoz kötődik, ahol évente 555 eljegyzést tartanak valamelyik mesébe illő helyszínnel a háttérben.

  A legtöbben Csipkerózsika emblematikus kastélya előtt mondják ki az igent, ahogy a képeken szereplő Park-goer Sonni barátja is itt ereszkedett fél térdre. De míg a többiek megelégednek pár saját készítésű fotóval, addig Sonni egy kicsit tovább ment az emlékgyűjtéssel – írta a Thisisinsider.com.

  Sonni és barátja a kastély előttForrás: facebook.com/SpaceMountain

  Miután az ujjára került a gyűrű, a pár beült a park egyik legkedveltebb hullámvasútjába, a Space Mountain egyik ülésébe. Az őrületesen száguldozó és mindig más tematikával előrukkoló zárt térben futó hullámvasút egy bizonyos pontján fotókat készít a sikoltozó és pózoló utasairól. Mivel Sonni nagy rajongója a Disneylandnek, ezért pontosan tudta, hogy mikor kell megmutatnia a gyűrűjét a kamerának.
  A kép később vírusként kezdett terjedni a neten és a közösségi portálokon, majd Sonni egy kis időre a Space Mountain arca lett. A július 7-én kikerült fotókat nem sokkal később már 28 000-en osztották meg a Twitteren.

  "Nézzék mim van?!"Forrás: facebook.com/Space Mountain

  És persze senki nem feledkezett el a fotó alján pózoló két férfiről sem, akik a nemrégiben bemutatott akciófilm, a Fekete párduc „Éljen Wakanda" karjelzésével tisztelegtek a fotósnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek