Ez a vajdasági tó majálisra és nyári csobbanásra is jó választás

  Új csáberővel ruházzák fel a tó strandját a vajdasági Topolyán, ahol a már korábban is említett termálfürdő is épül. A szerb-magyar határhoz közeli kisvárosban május 1-jén startol a turisztikai szezon.

  A Topolyai-tó légi felvételenForrás: Facebook / Bačka Topola - Topolya

  Kaszálják a füvet, tisztítják a strandot, a mólókon pedig kicserélték az elkorhadt deszkákat és újrafestették a kopott elemeket is. A közkedvelt helyen május 1-jén startol az idei szezon, ilyenkor rengeteg vendég keresi itt a kikapcsolódást, hiszen főzni, grillezni, és sátrazni is lehet a vízmenti füves területen.

  Ha az időjárási feltételek megfelelnek, május első napján megérkeznek az árusok is, és elkezd működni a lángossütöde, lehet majd fagylaltot venni, az elmúlt évek hagyománya szerint kirakodóvásárral is érkeznek bazárosok. A gyerekek számára is lesznek attrakciók, ugrálóvár és trambulin várja őket – írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

  Korábban már mi is írtunk a vajdasági tóról, ami az olcsó strandolási lehetőségek közé tartozik, hiszen nem kell belépőt fizetni és az étel-italárak sem borsosak. Így nem csoda, hogy a legmelegebb hónapokban rengeteg strandoló keresi fel. Az állóvíz ráadásul a Vajdaság legtisztább tavai közé tartozik, így a kisgyermekes családoknak is ideális nyaralóhely.

  Hamarosan indul a strandszezon TopolyánForrás: Facebook / Bačka Topola - Topolya / Készítette: Jelena Ivanovic

  A gyerekeket egy felújított játszótér is várja az idén, friss homokozóval és újrafestett csúszdákkal. A fiatalok pedig egy újratöltött homokos strandröplabdapályán sportolhatnak. A tó partján egy nemrég kikövezett sétányt is találnak.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!