Az egyik legdivatosabb wellness irányzat, a selfness saját központot kap a Vajdaságban

A közeljövőben Szerbia gyógyturizmusának listájára is felkerül az úgynevezett selfness, amely a testen túl, a lélekkel és szellemmel is foglalkozik. Az új irányzat egy Magyarország–Szerbia határon átívelő program keretében valósul meg a vajdasági Ürög kisvárosban. Itt épül ugyanis az új egészség- és ökoturisztikai központ, írja a vajdasági Magyar Szó napilap.

Szerbiában is hódít a selfnessForrás: Shutterstock / Készítette: Antonio Guillem

Olyan attrakciót terveznek Ürögön, ami a gyógyturizmusra és a természeti környezetre épül. Ez az erdei selfnessnek vagy természetes selfness. Az erre épülő komplexum bungalókból, gyógyhelyből, nyílt téri amfiteátrumból és étkezőből áll majd. Ennek kialakításához adja a szaktudását Mórahalom, amely tavaly az Év fürdője titulust is elnyerte, és a gyógyturizmban már komoly tapasztalata van, hisz fürdőjét évente félmillióan látogatják.

A gyógyközpont építése már elkezdődött, és legkésőbb 2020 októberére be is fejezik a munkálatokat. Ezzel egy olyan új, innovatív terméket vezetnek be a régióba, és ezzel együtt az országba is, ami az idei év nagy slágere, és világszerte vezeti a wellness trendeket.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek