Kiderült, mikorra épül meg a vajdasági termálmedencés fürdőkomplexum

  Tavaly már írtunk róla, hogy termálmedencés fürdőkomplexum építését tervezik a szerb-magyar határ közelében, Topolyán. Végre elkezdődtek a munkálatok, és a fürdő befejezésének dátuma is kiderült.

  Ilyenre tervezik a topolyai fürdőkomplexumotForrás: Facebook / Bačka Topola - Topolya

  Tegnap délelőtt megérkeztek a munkagépek a vajdasági kisvárosba, így a gyakorlatban is megkezdődött a fedett fürdőkomplexum megépítése. Jelenleg előkészítik a terepet, majd megkezdődhet a látványos folyamat: az alapok lehelyezése, a falak felhúzása, majd a gépiesítés és a medencék kialakítása.

  A régi Vénusz rekreációs központ helyén egy új, korszerű medenceegyüttes kap helyet. A tervek között szerepel egy 25x21 méteres úszómedence kialakítása, egy sekély vizű gyerekmedence megépítése, továbbá egy körmedence is. Már azt is lehet tudni, hogy 2020-ban csobbanhatunk a vadonatúj vajdasági fürdőben – írja a vajdasági Pannon RTV.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!