A Vajdaságban épülő új wellness hotel minden szobája a Tiszára néz majd

  Spa részleggel felturbózott négy csillagos szálloda épül hamarosan a vajdasági, Tisza-parti településen, Óbecsén. A szálloda egy mesterséges dombra épül és minden szobája a Tiszára néz majd.

  Forrás: Shutterstock / Készítette: Atelier211

  Az új szállodában összesen 25 szoba és két VIP-apartman kap helyet, plusz lesz benne egy edzőterem és egy modern spa is. A vajdasági Magyar Szó napilap beszámolója szerint egy konferenciatermet is kialakítanak az épületben.

  A Tisa Garden nevű szálloda építése a tervek szerint a jövő év elején kezdődik meg, és várhatóan másfél éven belül át is adják. A város lóversenypályájának helyén a  jövőben egy aquapark is épülhet, és további szálláshelyek kialakítását is tervezik Óbecsén. A Vajdaság szívében fekvő város Bácska keleti részén található, így a Horgos-Röszke szerb-magyar határátkelőt elhagyva mindössze egy órát kell majd autózni az új szállodához.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!