Videó: Nem hétköznapi zsebest fogtak el a rendőrök Csepelen!

Vicces stílusban számolt be egy különleges hírről a BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság a Facebook-oldalán. "Van az úgy, hogy az ember elveszít dolgokat, dehogy valakinek egy komplett élethosszig tartó erszényes rugósszettet sikerüljön, az már számunkra is talány" – kezdték sztorijukat a posztjukban.

Itt már takaróba csavarva ül a rendőrautóban a kis kalandor kenguruForrás: BRFK l Budapesti Rendőr-főkapitányság/Facebook

Éjjel 2 órakor a Tevékenység-irányítási Központ ügyeletese riasztotta a rendőröket egy kóborló kenguruhoz a XXI. kerületi Szilvafa utcába. A rendőröknek nem sokat kellett keresniük az erszényest, gyorsan megtalálták, de elfogni már nem volt annyira egyszerű. A rugóslábú ugyanis nem kínálta tálcán a hirtelen jött szabadságát, és hajmeresztő bátorsággal szökellt tova a forgalmasabb utcák, majd a II. Rákóczi Ferenc út irányába. A rendőrök 5-6 kilométeren keresztül voltak a nyomában, mire be tudták terelni az állatot egy olyan helyre, ahonnan már nem volt menekvés, és sérülés nélkül meg tudták fogni.

Egy pokrócba csavarták az állatot, és rendőrautóval a Fővárosi Állat- és Növénykertbe vitték.
"Hogy honnan lépett meg éjszakai történetünk főhőse, azt azóta sem tudjuk" – írják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek