Idén is lehet kertmozizni a Városmajorban

  A Városmajori Szabadtéri Színpad ismét megnyitja kapuit egy rokon művészeti ág, a filmművészet szerelmesei előtt is. A színház még tavaly csatlakozott a Budapest Film kezdeményezéséhez, a fővárosi kertmozi-kultúra újjáélesztéséhez. Akkor újították fel és helyezték üzembe a gépházukban szunnyadó két darab közel hetvenéves, 35 mm-es filmvetítőgépet, így a filmkultúra rajongói számára az első vetítések analóg technikával zajlottak. Ugyanakkor azóta egy projektorral is gazdagodott az intézmény eszközállománya, így idén az analóg filmek mellett már digitalizált kortárs filmeket is műsorra tűztek – olvasható az intézmény weboldalán.

  Városmajori Szabadtéri SzínpadForrás: photo@laszlozsigmond.hu / Városmajori Szabadtéri Színpad Facebook

  Idén kedd esténként júniustól augusztusig, 12 héten keresztül láthatók a népszerűbb hazai és nemzetközi filmek a városmajori mozivásznon. A vetítések este nyolc órakor kezdődnek, a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek.

  Júniusban:
  06. 08. – Elvált nők klubja
  06. 15. – Álom luxuskivitelben
  06. 29. – Mamma Mia!

  Júliusban:
  07. 06. – Truman Show
  07. 13. – Amerikai szépség
  07. 20. – Zöld könyv – Útmutató az élethez
  07. 27. – Eszeveszett mesék

  Augusztusban:
  08. 03. – Becstelen Brigantyk
  08. 10. – Lajkó – Cigány az űrben
  08. 17. – Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre
  08. 24. – Drakulics elvtárs
  08. 31. – Hab

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek