Kivilágított kenukkal fedezhetik fel Budapest titkos lagúnáit

Izgalmas kalandra indulhatnak a víz szerelmesei egy júliusi éjszakán, amikor kivilágított kenukkal evezhetnek be Budapest titkos lagúnáiba, ahol minden gondot hátrahagyva felejthetetlen élményeket szerezhetnek. Akik szeretnék a fény erejével megtörni a sötétség hatalmát, és kivilágított kenukban evezni az elcsendesedő folyón, azokat egy nagyon hangulatos, kis testmozgást igénylő program várja. Hozzanak magukkal bármilyen világító eszközt, hogy még fényesebbek és színesebbek legyenek!

Igazi élmény lehet ilyen színpompában evezni az éjszakábanForrás: Hello Wild, Facebook

A halakban gazdag Soroksári-Dunaág számtalan madár- és emlősfajnak is életteret biztosít. A sötétben megbúvó egyik legjellemzőbb madárfaja a dankasirály, amely még a városi szakaszokon is megtalálható. Récefélék, vadlibák, kormoránok és bíbicek költőhelye is, kisebb számban a középső szakaszon is látni szürkegémet, vörös gémet, bakcsót, bölömbikát, függőcinkéket, batlákat. Ha a sötétben a madarakat csak elenyésző számban is láthatják, a békák koncertjére biztosan számíthatnak.

Az esti túra indőpontja 07.29. szerda, 19:30–22:00. A túra díja: 3.900 Ft, amellyel egy hely jár a 3 fős kenuban. A Hello Wild szervezésében indított túrára jelentkezni csak regisztráció útján tudnak. További információkat az esemény Facebook oldalán olvashatnak. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek