Vízi mozi nyílik Párizsban, a Szajnán

  Júliusban nyílik Párizs első vízi mozija, ahol az emberek elektromos csónakokból nézhetik a filmeket. A „Cinéma sur l'Eau" - vagyis Mozi a vízen - elnevezésű program első előadása július 18-án lesz a Szajnán, a közönség a Szabadúszók című francia filmet láthatja - adja hírül a boredpanda.com.

  A párizsi plázs 2013-banForrás: Peter Haas/commons.wikimedia.org

  A program ingyenes, ám mivel a férőhelyek száma korlátozott - 38 darab két illetve hatszemélyes csónak áll rendelkezésre -, a szerencsés nyerteseket sorsolással választják ki. A többieknek sem kell azonban aggódniuk, mert a parton 150 nyugágy várja őket.

  Forrás: Le cinéma sur l'eau/Facebook

  Ez az est egyben a folyóparti plázs nyitóeseménye is, 2002 óta ugyanis minden nyáron stranddá alakul a Szajna és a La Villette-csatorna partja, az autentikus hangulatról pálmafák, strandszékek és napernyők gondoskodnak, sőt, még medence is van, ráadásul minden tevékenység ingyenes.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!