Döbbenet: ez az olasz étterem Dubajban úgy néz ki, mint az Amalfi-part citromligetei

Tudjuk, hogy Dubajban nem létezik olyan fogalom, hogy lehetetlen, ráadásul művészi szintre emelték az illúziók megteremtését is. A Mura nevű étterembe belépve, például a vendégek azonnal az Amalfi-parton érezhetik magukat. A hatalmas belső terekben több ezer műanyag citromot helyeztek el, amik az Amalfi-part lenyűgöző citrusfáit idézik meg. Nézzünk körül!

Forrás: Mura Restaurant/Facebook

A Mura büszkén vallja magát „hivalkodónak" a weboldalán. A trattoria kezdettől fogva egy romantikus helyszínre menekülés illúziójának megteremtésére összpontosított. Ezt díszes tükrök, boltívek, lépcsők kialakításával, illetve élénksárga citromokkal, mozaikcsempékkel és kobaltkék színekkel érték el.

Forrás: Mura Restaurant/Facebook

Az emeleti étkező szabadtéri teraszáról lenyűgöző kilátást nyílik a Pálma-szökőkútra. Lehet, hogy a citromok nem az igaziak, de semmit sem rontanak az élményen. Ráadásul, hagyományos dél-olaszországi Tarantella-táncosok szórakoztatják a vendégeket.

Forrás: ALEX_FLINT/Alex_Flint/Mura Restaurant/Facebook

A Mura menüje rusztikus, autentikus olasz fogásokat kínál mediterrán stílusú tengeri finomságokkal és olyan kedvelt olasz klasszikusokkal, mint a grillezett homár, az arancini, a kézzel készített pizzák és tészták – írja a traveller365.com. 

Forrás: Mura Restaurant/Facebook

És ha már citrom lóg mindenfelé: az étterem jellegzetes desszertje a „The Lemon" sorbet.
Mindezek együttesen egy romantikus olaszországi vacsorát varázsolnak a mediterránnak cseppet sem mondható sivatagi éghajlatú országba.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek