Júniustól naponta repülhetünk Budapestről Dubajba

Június 1-től a hét minden napján közlekednek az Emirates légitársaság gépei Budapest és Dubaj között. Emellett a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága számos, a magyar utazók körében is népszerű útvonalon bővít, és újabb desztinációkon állnak forgalomba a legendás A380-as óriásgépek – olvasható a légitársaság sajtóközleményében. 

Az Emirates júniustól heti öt helyett hétszer is repül DubajbaForrás: Flow PR/Emirates

Az Emirates légitársaság közel harmadával bővíti járatkapacitását a teljes hálózatán március 26-tól kezdődően, ám a növekvő kereslet miatt már most további bővítést jelentett be a nyári szezon közeledtével.

Június 1-től minden nap repül a légitársaság szélestörzsű gépe a magyar főváros és Dubaj között a mostani heti öt járat helyett. A járatokon magyar utaskísérők várják az utazókat, akik akár magyar nyelvű tartalmakkal – filmekkel, zenékkel – is tölthetik az időt repülés közben a légitársaság fedélzeti szórakoztatórendszerének köszönhetően.

Emellett a légitársaság globális hálózatán bejelentett bővítés számos olyan útvonalat is érint, amely a magyar utazók körében is népszerű. A kedvelt távol-keleti célállomások közül Bankgokba, Pekingbe, Hongkongba, Kuala Lumpurba és Tokióba is növeli járatai számát az Emirates. De, akik Ausztráliába, Új-Zélandra vagy Afrikába repülnek, azok is nagyobb járatválasztékból válogathatnak.

Az Emirates légitársaság járatain több mint 4500 szórakoztató csatorna érhető elForrás: Emirates

Sokan kifejezetten az A380-as óriásgéppel szeretnének utazni; ők a meglévők mellett újabb útvonalakon tehetik ezt meg: május 1-től Peking, június 4-től Sanghaj, augusztus 1-től pedig Kuala Lumpur és Tajpej irányába is az emeletes, teljesen megújult utasterű óriásgépek indulnak Dubajból. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek