Egy hely, ahol a vendégek napestig panaszkodhatnak a személyzetre

Az ausztráliai sikerek után a nagyszerű ételeket ígérő, de durva személyzettel kecsegtető pop-up étteremlánc, a Karen's Diner az Egyesült Királyságba érkezett. Nézzétek, mire számíthattok, ha egy ilyen étterembe ültök be!

Először Sydney-ben, Brisbane-ben és Melbourne-ben nyitottak egységeket arra buzdítva a vendégeket, hogy menjenek be, és vezessék le a haragjukat egy hamburger vagy egy shake mellett. A Karen's Diner koncepciója ugyanis az, hogy olyanok térjenek be hozzájuk, akiknek állandóan gondjuk van a kiszolgálással, ha beülnek valahova. Ez egy olyan hely, ahol már nem csak mondvacsinált indokok miatt panaszkodhatnak a személyzetre, hanem mert tényleg bunkók a vendégekkel – írja a ladbible.com.

A cseppet sem kedves személyzetForrás: Karen’s Diner/Facebook

A hely most Sheffieldbe érkezett, ahol százszázalékosan durva személyzetet ígérnek, akik kézzel készített hamburgereket és italokat szolgálnak fel, nem a legmegfelelőbb módon. A weboldalon így magyarázzák az étterem filozófiáját: „A Karen's egy interaktív étterem, és cserébe azt kérjük, hogy adják át magukat az élménynek. Ezen a helyen napestig panaszkodhatnak, mert minket szó szerint nem érdekel." Az ételek terén azonban nem viccelnek, tényleg kiváló minőséget ígérnek.

Az ételekben nehéz kifogást találni, de itt még azt is szabadForrás: Karen’s Diner/Facebook

A Karen's nemcsak lehetőséget kínál az ügyfeleknek, hogy kiadják a haragjukat a személyzettel szemben, de isteni hamburgereket, csirkeszárnyakat, fagylaltot és gofrit is ígérnek. „Jó ételekre, jó szórakozásra és olyan étkezési élményre számíthatnak, amilyenben még soha nem volt részük." 
A weboldalon még hozzáteszik: „A személyzetünk durva, és modortalan, ezért mi vagyunk a tökéletes hely, hogy kiadhassák a haragjukat és a méltatlankodásukat a világgal szemben."
(Címlapfotó: Karen's Diner/Facebook)

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek