Új szolgáltatással bővült az elviteles ételek palettája, most már a séf is házhoz megy

A koronavírus-járvány második hulláma miatt ismét nehéz helyzetbe került a vendéglátóipar. Nem csak itthon, külföldön is újításokat kellett kitalálniuk az éttermeknek, hogy fenn tudjanak maradni. A koppenhágai Noma például pop-up burgerezőt nyitott, a Michelin-csillagos londoni Kitchen Table pedig félkészen szállítja házhoz a fogásait, hogy otthon a "vendégeknek" is legyen egy kis főzési öröme. A bécsi Hotel Sacher pedig Sacher Drive-In szolgáltatást indított, aminek köszönhetően olyan gyorsan juthatnak a bécsiek tortához és bonbonhoz, mintha hamburgerért állnának sorba.

 A Pesti István Michelin-csillagos séf nevével fémjelzett tatai Platán szintén kitalált egy új szolgáltatást, amivel az elviteles kínálat mellett egy még különlegesebb élményt is kínál a vendégeknek. A korlátozások idején ugyanis a Platán-élmény is átélhető, mivel megrendelés esetén Pesti Istvánék a vendégek otthonában főzik meg és tálalják a bisztró ízeit.

A gasztronómiai élményt Pesti István vezetésével két fős csapat biztosítja szigorú egészségügyi intézkedések betartása mellett. A munkatársak kizárólag negatív koronavírus teszttel főznek vendégeik otthonában, ahol az előírások miatt rajtuk kívül legfeljebb hét fő lehet jelen. Hogy teljes legyen a vacsoraélmény, a 3 vagy 4 fogásos menühöz illő bortételekről a bisztró sommelier-je gondoskodik.

Már a séfet is házhoz rendelhetjük, nem csak a fogástForrás: Gáncs Erika

De ha csak egy delikát dobozzal örvendeztetnénk meg valakit, vagy éppen saját magunkat, akkor arra is van lehetőségünk. A bisztró legizgalmasabb ízei kerültek a dobozokba. Találunk bennük kacsamáj pástétomot, zakuszkát és kimchit is, de akár gyümölcskenyér vagy egy üveg Champagne is kerülhet az ünnepi asztalra.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek