Ínycsiklandó videóval harangozták be ennek az új gasztro-akadémiának a nyitását

  Felemelő és ínycsiklandozó videóval indította útjára a Young Chef séfversenyeiről ismert S.Pellegrino azt a nemzetközi és online térben megvalósított séfakadémiát, ahova etnikai, nemi, földrajzi vagy más külsőségből fakadó határok nélkül jelentkezhetnek a fiatal, tehetséges séfek.

  A S. Pellegrino Young Chef Academy fő pillére továbbra is a séfverseny marad, de most az oktatás kerül a középpontba - olvasható a sajtóközleményben és az intézmény honlapján. Befogadó közege helyet ad majd a tapasztalatszerzésnek és a fejlődésnek, és az elkövetkezőkben is azokat a fiatal tehetségeket támogatja, akik világszerte változást szeretnének elérni a gasztronómia területén.

  Az akadémia a közlemény szerint több mint 70 ország résztvevői előtt nyitja meg kapuit, illetve azok a fiatalok, akiket a Young Chef versenyre kiválasztottak, szintén bekerülnek az akadémiára és a programban találkozhatnak a verseny különböző szakaszaiban megismert mentorokkal és a zsűrivel is.

  A kép illusztrációForrás: Shutterstock.com / Prarinya

  A projekthez már az elején olyan ismert séfek csatlakoztak, mint Enrico Bartolini, Massimo Bottura, Manu Buffara, Andreas Caminada, Mauro Colagreco, Gavin Kaysen, Clare Smyth, valamint Ryan King, a Fine Dining Lovers főszerkesztője. Nekik köszönhetően az oktatási program gazdagabb lesz exkluzív online kurzusokkal, interjúkkal és beszélgetésekkel is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek