Kapkodnak az édesszájú vásárlók ezekért a különleges tortákért

  Az egész azzal kezdődött, hogy egy hongkongi cukrászat, a Dear Harley sütistúdió alapítói, Alison Chan és Cony Lam különleges tortával lepták Chan unokaöccsét, aki imádja a banánt. Vékony, sárga bevonattal látták el az étcsokis-habos édességet, mely így megszólalásig hasonlított a gyümölcsre, ugyanakkor megrendeléshullámot is elindított, ami kirántotta a céget a koronavírus okozta válságból - derül ki a reuters.com cikkéből.

  Ezek a tusfürdők valójában süteményekForrás: facebook.com/DearHarleyCakes

  Egy-egy torta körülbelül 60 ezer forintba kerül, emellett workshopokat is tartanak, ahol bárki megtanulhatja az illúziótorták készítésének fortélyait. Mint Chan elmondta, nem is számítottak rá, hogy ekkora sikerük lesz.

  Jelenleg is gyártják megrendelésre a különböző, hátköznapi tárgyakra hasonlító tortákat, melyek a papucsoktól kezdve a tengeri sünön át akár a mosogatószivacsig sokmindent mintáznak.

   

   

  PANERAI✨ Luminor GMT Power Reserve✨ Thank you @lilykhoo for always supporting our work and this is one for her beloved...

  Közzétette: Dear Harley Confectionery & Design – 2020. július 9., csütörtök

   

   

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!