Ham and Eggs és tejfölös lángos tortákat kínál ez az újonnan nyitó cukrászda

A hétvégén nyit meg a 13. kerületben egy olyan elviteles koncepcióra épülő cukrászda, ahol francia típusú, klasszikus magyar és vidéki süteményekkel, macaronokkal, valósághű és hagyományosnak számító tortákkal, főzött olasz fagylalttal és kávéval várják a vendégeket.

A Ham and Eggs torta mellé Szankovits bicska jár, mesemotívummalA torta és a kép készítője: (c) Sabján Adrienn - Egy szelet tortát? / Facebook.com

A Cake to go Budapest azonban különbözik a többi cukrászdától, méghozzá azért, mert itt végre személyesen is látni lehet majd Sabján Adrienn hobbicukrász valósághű kajatortáit, melyek között találunk marhapörköltet nokedlival, sajtos-tejfölös lángost, borsófőzeléket fasírozottal és rendelésre akár még sonkás pizzát is.

A megnyitót július 25-én 10 órára tervezik az ötletgazdák és a tulajdonosok, akik már jó ideje dolgoznak azon, hogy az online rendelést valós térbe is áthelyezzék. Azért, hogy ennek végre elérkezett az ideje, két nyereményjátékot is hirdettek a hétvégi nyitás alkalmával.

Ahogy az esemény Facebook oldalán is olvasható, az első játékban a szerencsések egy borsófőzelék vagy egy chilisbab tortát nyerhetnek, ha július 25-én vagy 26-án a Cake to go Budapestben sütiznek vagy fagyiznak. A második játék során pedig Instagramon posztolni kell, hogy ott jártak a nyitás hétvégéjén, amivel pedig egy közös fagyizást nyerhetnek négy főre.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek