Sütizzünk, koktélozzunk, szelfizzünk! Kipróbáltuk a Bubble Pool bárt is

A Museum of Sweets and Selfies első épülete tavaly nyitott meg a Paulay Ede utcában, nem messze a Deák Ferenc tértől. A két tulajdonos és ötletgazda, Lilla és Balázs, Budapest egyik népszerű szabadulószobájának, a PÁNiQ-SZOBÁNAK a megvalósítása után egy szó szerint édes projektet talált ki. Elképzelésük az volt, hogy édességet és vidámságot csempésszenek az emberek mindennapjaiba, és egyébként is vonzódtak a rendhagyó élményszolgáltatásokhoz. Így jött létre a Museum of Sweets and Selfie ötlete.

A kilátás sem rosszForrás: Travelo.hu / Csiszár, Gerencsér

Az első múzeum két szintes, a díszletek és az installációk összesen 400 négyzetméteren várják a selfiezés és designfotózás szerelmeseit. Flamingók, unikornisok, cukorkagyöngy-medence, lila banánok. A honlapon látható fotógaléria azt mutatja, a legelszántabb fotózkodók még hozzá is öltöznek az enteriőrhöz.

A második számú múzeum, melynek hivatalos megnyitóját 2019. november 22-én este tartották a Rákóczi út 40-es szám alatt, az installációk és kézzel festett, tehát nem tapétázott esztétikus hátterek mellett egy hatalmas Bubble Pool Bárral is várta a vendégeket. Természetesen nem állhattuk meg, hogy bele ne csusszanjunk, úgyhogy itt is készült egy pár jó fotó. A Bubble Poolról még érdemes tudni, hogy a 80 centiméter mély és 12 000 műanyagbuborékkal feltöltött medencébe csak cipő nélkül csúszhatunk bele.

A habcsókoknak nem lehetett ellenállni - Nézzék meg a többi fotót is!Forrás: Travelo.hu / Csiszár, Gerencsér

A habcsókos és a virágokkal teleszórt bársonykanapés háttér is sok vendéget megihletett. Mi is köztük voltunk. A fotózással kapcsolatban viszont arra jutottunk, hogy egymást fotózni és beállítani ugyanolyan jó móka, mint a szigorúan vett szelfizés, így képeink között lett ez is, az is.

Édességek és koktélok nem csak a falakon!

A két Museum of Sweets and Selfies között azért akad egy pár különbség is, bár a fotóhátterek mindkét esetben ötletesek, színesek és jól kihasználhatóak, főleg ha a rózsaszín kabriótrabantot vesszük a második múzeum folyosóján.

A kép címe: Sose vezessünk csukott szemmel trabantotForrás: Travelo.hu / Csiszár, Gerencsér

De míg az elsőben ingyenes élménycukrászda várta a látogatókat, ahonnan elvitelre is lehetett kérni süteményt, addig a második múzeumban a koktélbár és a Bubble Pool csak a teljes árú jegy megvásárlásával látogatható. Az italok pedig egy belvárosi koktélbár áraihoz igazodnak. Bár egy-egy üdítő azért egy családi programba is beleférhet.

Készül már az italunkForrás: Travelo.hu / Csiszár, Gerencsér

A megnyitón elhangzott még, hogy már az első szelfimúzeum tervezésekor világossá vált, hogy sokkal több elképzelés van, mint amennyi egyszerre megvalósítható, így lehet, hogy idővel még több installációval találkozhatunk majd a múzeumban.

A fotókon szereplő személyek mind engedélyt adtak a képek közléséhez.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek