Aki ilyen kalapot visel, ahhoz biztosan nem mennek közel

  Ahogyan Európa legtöbb országában, úgy Németországban is lassan újranyitnak a kávézók. Az itteniek úgy tűnik, nem szívesen bízzák a véletlenre az óvintézkedéseket, legalábbis ezt bizonyítja a Schwerinben található Rothe kávézó és cukrászda nyitási akciója, illetve inkább performansza.

  Schwerin - illusztrációForrás: Mopsgesicht/pixabay.com

  A hely a Facebookon közzétett fotó tanúsága szerint színes, különböző irányba mutató szivacsrudakkal felszerelt szalmakalapokkal ajándékozta meg vendégeit, hogy ily módon is ösztönözze a távolságtartást - minden lehetséges oldalról.

  "Ezekben a nehéz időkben öröm mosolyt csalni az arcokra" - mondta Jacqueline Rothe az étterem tulajdonosa az akcióról a thehill.com beszámolója szerint. Nem ez az egyetlen étterem, amelyik sajátos megoldással igyekszik kezelni a távolságtartás előírását, és nem is az első olyan hely, ahol távolságtartó fejfedők megjelentek.

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!