Ez az étterem kissé bizarr látogatókat választott a távolságtartás enyhítésére

Washington DC területén egyetlen, három Michelin-csillagos éttermet találni, melyet Patrick O'Connell sztárséf és tulajdonos vezet. Csillag ide vagy oda, az exkluzív és határozott ízléssel bíró étterem is megsínylette a karanténidőszakot.

Stílusát tekintve ... eklektikusForrás: ©2019 Gordon Beall / The Inn at Little Washington / Facebook.com

Az Inn at Little Washington nevű étterem és luxusszálló csapata éppen ezért úgy döntött, hogy fura kellékekkel enyhíti az elkövetkező távolságtartási szabályok miatt kialakuló helyzetet. Mivel Virginia állam vezetősége úgy döntött, hogy fele kapacitással, de megnyithatnak az éttermek külső terei május 15-től, ezért O'Connell és a többi étterem is rémisztően üresnek tűnik majd a teljes újranyitásra.

A Little Washington ezt megelőzendő kitalálta, hogy élethű, de az étterem stílusához illő, 1940-es évek stílusában készült és felöltöztetett próbababákkal tölti majd be az üres helyeket - olvasható a DC.Eater.com oldalán.

A Inn május 29-én, pénteken már készül egy nyitóvacsorára, ahol a fotókon látható pótvendégek is bemutatkoznak majd, ha szükség lenne rájuk. A "próbababa projekt" még nincs teljesen kidolgozva, a performance-on az étterem együtt dolgozik az Arlington Signature Színházzal és a Design Foundry bútortervező céggel.

Az elsődleges visszajelzések szerint az emberek inkább bizarrnak és ijesztőnek tartják a néma babákat az étteremben, mások viszont eredetinek és jó értelemben szokatlannak tartják az ötletet. Néhányan pedig azon tanakodnak, hogy hol lehet ilyen szép, amerikai art deco manökeneket kapni, vagy készíttetni. Szóval ha mást nem, az emberek fantáziáját megmozgatja a helykitöltő projekt.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek