Ingyen italra hívja a budapestieket az egyik kézművessör-főzde

  Amint a kijárási korlátozások enyhítése Budapesten is életbe lép, a magyar kézművessör-piac meghatározó főzdéje, a FIRST Craft Beer 10 ezer korsó ingyen kézműves sörre hívja meg a fővárosiakat – derül ki a turizmus.com cikkéből.

  Forrás: Simón Delacre/pixabay.com

  A „Félig tele" néven indított kezdeményezéshez mintegy 30 vendéglátóhely csatlakozott. A sörfőzde célja az akcióval, hogy megköszönje a budapestiek kitartását és fegyelmezettségét a járványhelyzet alatt, a vendéglátóhelyeket pedig segítse az újranyitásban.

  A kezdeményezéshez máris olyan vendéglátóhelyek csatlakoztak, mint például a Szimpla Kert, az Élesztőház, a Beer Brothers, a Mazel Tov vagy a FIRST Local Madách Tér.

  A Félig tele akciót minden vendéglátóhelyen azonos időpontban fogják megrendezni, a készlet erejéig. Cserébe csak annyit kérnek a fogyasztóktól, hogy készítsenek egy fotót vagy videót az első sörükről és #feligtele hashtaggel töltsék fel közösségi oldalukra.

  A budapesti FIRST Craft Beer kézműves sörfőzde tavaly a Berlin International Beer Competition mezőnyében elnyerte a Hungarian Brewery of the Year címet. Tulajdonosai, Kurucz Dániel és Kurucz Gergely a Budavári és a Belvárosi Sörfesztivál főszervezői, és évek óta népszerűsítik a minőségi sörfogyasztást Magyarországon. Bővebb információk a FIRST Facebook-eseményében találhatók.

  FRISSEBB: A szombat délutáni kormányzati bejelentés szerint vasárnap éjfélkor megszűnnek Budapesten a kijárási korlátozások, vagyis a kezdeményezés pont aktuálissá vált. 

   

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!