Új honlap mutatja be, mi történik éppen az Egri borvidéken

Boros programajánlók május végétől, online kóstolók listája, interjúk, körkép a szőlő jelenlegi állásáról a különböző dűlőkben, rövid elmélkedések a természet éltető erejéről, ami akkor se áll le, ha a nagyvárosok megállásra kényszerültek.

Egri Bor MostForrás: Busák Attila / Egri Borműhely

Mindez és még sok érdekes olvasnivaló található az Egri Borműhely nemrég bemutatott új honlapján, amit többek között azért hoztak létre, mert a digitális tér jelentősége nemcsak ezekben a hónapokban, hanem hosszú távon is egyre fontosabb lesz az életünkben. Még egy olyan terméknél is, mint a bor, ami alapvetően offline élvezhető - írták a sajtóközleményben.

Ha fellépünk az Egribormost.hu oldalra, láthatjuk, hogy a megvalósítása merőben eltér a megszokott honlapsablonoktól, inkább olyan, mint egy szép, rendezett és letisztult hírlevél, amiben a legfontosabb és legérdekesebb témákra helyezték a hangsúlyt, középpontban az Egri borvidékkel. A közlemény szerint a közösségi média és az online magazinok világától inspirálva alakították ki a felületet, mely folyton változik, és megjeleníti azokat a tartalmakat, amik éppen aktuálisak. 

Ez az új felépítés azért is fontos, mert a honlappal borfogyasztók széles körét szeretnénk elérni a borműhely tagjai. Céljuk, hogy a fiatalabb, a borfogyasztással még csak most ismerkedő korosztálynak is megmutassák mennyi energia, frissesség és lendület van az Egri borvidékben és az itteni borászokban. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek