Ilyen Győr legművészibb gasztro-fesztiválja

A győri Stílusos ART Piknik megrendezése szintén bajba került még április közepén a járvány terjedése miatt, de a legutóbbi hírekből úgy tűnik, hogy a Radó-sziget ismét fénybe borulhat majd június 6. és 7. között, amikor kis házacskáikban kitelepülnek a város egyik legszebb pontjára a legizgalmasabb helyi, vidéki és budapesti éttermek.

Forrás: @Szindbadazutazo / Stílusos ART Piknik / Facebook.com

A két korábbi művészeti és kulináris eseményt már mi is végigkóstoltuk és táncoltuk, festettünk selymet és kerámiát, készítettünk dizájnos befőttesüveg mécsestartókat és egyedi lábbelit, valamint sok olyan sztárséffel is sikerült beszélgetnünk, akik ugyan úgy élvezték ezt a családias, kis létszámú eseményt, mint bárki más.

A Radó-sziget már magában is megér egy látogatás, hiszen egyszerre van a városban és mégis egy rajta kívüli kis világot teremt meg a vendégek számára. A szervezők jó ízlésének köszönhetően az estéket színes fények és pislákoló gyertyák világítják meg, míg a felújított faszerkezetű zenepavilonból funky vagy éppen lágy jazz zene öleli körbe a falatozó és táncoló vendégeket.

Május 23-án este jött a hír, hogy a Győri Art Piknik 2020-as rendezvénye sajnos elmarad. Jövőre azonban kétszeres erőbedobással készülnek majd a szervezők, és ami jó hír, hogy a program a következő évekre is megkapta a SVÉT Védnökséget, sőt kiemelt eseményeként lesz számontartva a jövőben–olvasható az esemény Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek