Organikus finomságokkal csábítják a látogatókat a szomszédos Szerbiába

  Miért ne lehetne egyszerre figyelni a környezetvédelemre, és jókat szórakozni pár finom falat kíséretében? A kétnapos Green steps fesztivál pont ezt kínálja a látogatóknak a Belgrádhoz közeli Stepojevácon, ahol az előadások és a worshopok mellett számos izgalmas program várja majd a résztvevőket.

  Organikus finomságokkal kínálják a vendégeket - illusztrációForrás: Shutterstock / Készítette: Prostock-studio

  A pénteken és szombaton szervezett fesztivál nyugodt környezetben várja a látogatókat, hogy megmutassa nekik, hogyan lehet organikus élelmiszert előállítani a mindennapokra.

  Amellett, hogy bemutatják a termesztés fortélyait, finom, egészséges ételeket is kínálnak a Proleterska brigada utcában. Húsz kiállító gondoskodik majd arról, hogy a turisták minden igényét kielégítsék - helyi és organikus termékekből biztosan nem lesz hiány.

  A rendezvényt délután 14 és este 20 óra között szervezik, a belépés pedig ingyenes - tudtuk meg a szerbiai Turistički Svet híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!