Ősztől még egyszerűbb lesz bringatúrára indulni Szerbiába

  Közel 5 km hosszú kerékpárúttal kötik össze Magyarországot és Szerbiát, így a jövőben két keréken is átgurulhatunk az egyik országból a másikba. 

  Akár a szomszédos Palicsi-tóra is átkerekezhetnek októbertőlForrás: Shutterstock / Készítette: ollirg

  A bringaút Királyhalom és Ásotthalom között húzódik majd, ami lehetővé teszi, hogy a bicajosok biztonságosan kerekezhessenek át egyik országból a másikba, ezzel felgyorsítják a határátlépést,  és csökkentik az autós forgalmat is.

  Királyhalmán már el is kezdték a munkálatokat, amelyek előreláthatóan 90 napig fognak tartani. A kerékpárutat október elejétől lehet majd használni.

  Akár a határmenti látnivalókat is megközelíthetik majd biciklivel, mint például a nemrég felújított szabadkai Zsinagógát, vagy a palicsi állatkert új lakóit, ugyanis Szabadka, Ásotthalom és Tompa területén összesen 18 kilométernyi bicikliút kiépítése van folyamatban, továbbá Szabadka területére összesen 25 kilométer kerékpárút terve készül el a jövőben - tudtuk meg a Vajdasági Rádió és Televízió híréből.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!