Még eggyel több ok, hogy New York-ba utazzunk

New York tele van jobbnál jobb éttermekkel, bisztrókkal, bárokkal és nemzeti ételeket kínáló kifőzdékkel. De aki turistaként nekilátna felfedezni a kínálatot, eléggé elveszettnek érezheti magát, ha nem tudja, mit is keres pontosan. Erre nyújt mostantól megoldást a Brooklyn kerület Dumbo városrészében megnyílt Time Out Market.

A hatalmas alapterületű gasztronómiai központ 21 különböző éttermet, három bárt és egy tetőtéri kilátóteraszt foglal magában, ahonnan remekül látszik az East River – olvasható a foodandwine.com oldalán.

Time Out Market Lisszabonban, a Mercado da Ribeira területénForrás: robertharding/Alexandre Rotenberg/AFP

A látogatók az alsó szinten 17 éttermet és két bárt találnak majd, a maradék négy – közülük kettő, amit csak nemrég jelentettek be – pedig a tetőtéri részben kap helyet. Itt lesz még egy színpad is, ahol élőzenés minikoncertekre számíthatnak a teraszon vagy a bárokban üldögélők. A vendéglátóhelyek közt lesz 100 százalékig kóser étterem, pizzázó, burgerező, vegán bisztró, talpon állós japán levesező, közel-keleti konyha, desszertező, számos pékség, delikátesz bolt és fine dining étterem is.

A május 31-én, azaz ma megnyílt New York-i „piac" egy a sok Time Out Market közül, amit világszerte nyitottak és nyitni fognak. Az első amerikai market Miami-ban nyílt május elején, a lisszaboni pedig 5 éve. A 2019-re tervezettek között van egy Bostonban, Chicago városában és Montréalban. A dubai market nyitását 2020-ra tervezik. A London-Waterloo központot 2021-re, a prágait pedig 2022-re ígérték.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek