Vegán turistatérképet adott ki a Disney floridai élményparkja

  Mickey Egér letette a voksát a növényi alapú ételek mellett, és összeállított egy A-tól Z-ig tartó guide-ot a húsmentes ételeket illetően. Ezzel a lépésével pedig a PETA elismerését is kivívta, és megkapta az „Amerika leginkább vega-barát élményparkja címet".

  A valóságban ezt úgy kell elképzelni, hogy az Orlando városában található Magic Kingdom-ban nemrég kiadtak egy turistatérképet, amin nemcsak az szerepel, hogy az élményparkban milyen növényi alapú ételeket találni, hanem az is, hogy mit tartalmaznak, és mit nem. Külön gyűjti össze azokat a helyeket, amelyek nem használnak tojást, tejet, mézet és persze, húst – olvasható a Foodandwine.com oldalán.

  Forrás: Shutterstock

  De a "Disney Plant Based Cuisine - Spring 2019" guide-jában az is benne van, hogy az adott étterem milyen kiszolgálású – gyors, ültetős vagy önkiszolgáló. Vagy, hogy a kínált ételek mikor kaphatók – reggelire, ebédre vagy csak vacsorára. A guide szövege mindenkit arra ösztönöz, hogy nyugodtan próbálja ki a park húsmentes ételeit is; és bár talán kicsit szokatlanok, nem rosszabbak, mint a hússal készült fogások.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!