Budapesten ehetik Európa két legjobb hamburgerét!

Az ötvenes listán szereplő kajáldákat az Európai Unió tagállamaiból választották ki, az értékelést a Big Seven olvasóinak és mintegy 1,5 milliós online közösségének szavazatai, valamint online vélemények, blog bejegyzések és gasztro szakemberek visszajelzései alapján állították össze - írták a magazin online felületén.

Forrás: Bamba Marha Burger Bár / Facebook.com

Európa legjobbjait felsorakoztató listán Magyarországot két budapesti burgerező is képviseli: Felkerült a listára az Akácfa utcai Tuning Bar & Burger, ami a 42. helyen végzett, a négy belvárosi étteremmel is rendelkező Bamba Marha Burger Bár pedig az 5. helyet szerezte meg. Az éttermekhez fűzött leírásban a Tuningnál kiemelték a személyzet elkötelezettségét, a Bamba marha esetében pedig a feltéteket méltatták.

Az első helyre a londoni Burger And Beyond került, a második helyet a koppenhágai Gasoline Grill szerezte meg, a harmadikat pedig a prágai Dish. A szomszédos országok közül Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Románia és Szlovákia burgerezői is ott vannak a listán, szóval van miből válogtani.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek