Világutazó séfek jelentkezését várják a Vibráló Vegánok

A felhívás szerint, a Vibrant Vegan Co, vagyis egy fenntartható, növényi alapokkal főző, készétel előállító brit cég, olyan tapasztalattal rendelkező szakácsok és séfek jelentkezését várja, akik probléma nélkül el tudnak jönni jelenlegi munkahelyükről, és neki tudnak vágni a nagyvilágnak, ahol Íz Nagykövetként (Director of Taste) kell helytállniuk. A cég honlapján azt írták, a kiválasztott kalandorok 50,000 fontot kapnak évente.

Forrás: pixabay.com

Fontos, hogy a jelentkezők vevők legyenek, és jól ráérezzenek az új, innovatív ízekre, receptekre, mivel azokat a cég szeretné beépíteni a jövőbeli készétel-csomagjaiba. A kiválasztott Íz Nagykövet olyan helyekre utazik majd a fizetett négy hónap alatt, mint India, Kína, Törökország, Chile, Mexikó és Japán. A feladata az lesz, hogy megtalálja és megkóstolja a legújabb növény alapú ételeket és folyamatosan visszajelzést küldjön róluk a cégnek, illetve külföldi beszállítókkal, boltokkal is partneri kapcsolatot alakítson ki a Vibrant Vegan nevében. A leírásban 35 heti munkaórát és 28 nap szabadságot adtak meg, valamint fizetett betegszabadságot, amikor szükséges.

A jelentkezőknek legalább három éves tapasztalatának kell lennie a gasztronómiai ágazaton belül, vagy szakács és séf tapasztalatnak. Bár a megbízó cég abszolút vegán, a jelentkezőnek nem kell annak lennie, de a munka során a növényi alapanyagokra kell koncentrálnia. A jelentkezési feltételek között nem találtunk kitételt a nemzetiségre, csupán annyit írtak, hogy a jelentkezőnek nem okozhat problémát, ha sokáig kell távol maradnia a hazájától, elsősorban Nagy-Britanniától.

A négy hónapos íz-kutató munka ideje alatt a cég fizeti az utazásokat, a szállásokat és az étkezéseket is, de a továbbjutóknak szigorú ellenőrzésekre, személyes interjúkra és kóstolási tesztekre is számítaniuk kell. Kemény munkának tűnik, de valakinek ezt is el kell végeznie. Az Íz Nagykövet állásról az eathappy@vibrantvegan.co.uk címen lehet érdeklődni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek