A BAHART új hajóin szelhetjük a gyönyörű Balaton habjait

Március 28-án hivatalosan is elindult a 178. balatoni hajózási szezon. Ünnepélyesen felavatták a Balatoni Hajózási Zrt. ( BAHART) két új kompját, és két új katamaránját. A Kajla útlevéllel és érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diákok több mint egy héten át díjmentesen hajózhatnak a magyar tengeren – írja a likebalaton.hu.

A BAHART új hajói a BalatononForrás: bahart.hu

Ma délelőtt nem egy, hanem 4 hajó indult el flottában Siófokról Balatonfüredre. A Balatoni Hajózási Zrt. két új kompja és két új katamaránja egyszerre siklottak át a balatonfüredi kikötőbe, ahol ünnepi műsorral fűszerezve kezdetét vette a 178. balatoni hajózási szezon.

Elindul a menetrendi hajózás

  • Március 29-től, nagypéntektől elindulnak a hajók Fonyód és Badacsony között is.
  • Március 29-én 9:30, 11:00 14:00 és 17:00 órakor Fonyódról Badacsonyba indulnak járatok. Badacsonyból Fonyódra 10:15, 11:45, 16:15, 17:45 órakor utazhatunk.
  • Március 29-és és a húsvéti napokon több hajó közlekedik Siófok és Balatonfüred között.

A menetrendekről ide kattintva informálódhatsz.

Díjmentes hajózás Kajlával

2024. március 28. és április 7. között minden 6–11 éves tanuló díjmentesen hajózhat a BAHART járatain, ha a jegyvásárlás során felmutatja a pecsétgyűjtő Kajla útlevelét és a diákigazolványát.
A BAHART Kajla kedvezményt az érintett tanulók korlátlan számban igénybe vehetik jegyvásárlás során – tájékoztatott a hajózási társaság.

  • A „Kajla" diákkal együtt utazók (felnőtt, testvér, stb.) a BAHART hatályos díjszabásában és egyéb kedvezményrendszere alapján válthatják ki a hajójegyüket.
  • A „Kajla" kedvezmény kizárólag a települések között közlekedő normál menetrendi járatokra vehető igénybe, így séta-, program- vagy egyéb tematikus hajójáratra nem.
  • Más egyéb promóció igénybevételére szintén nem jogosít fel a települési menetrendi járatra történő jegyvásárláskor ez a kedvezmény.
  • Online jegyvásárlás esetén a kedvezmény nem vehető igénybe, csak a jegypénztárakban, személyesen érvényesíthető.

Borítókép: illusztráció – andras_csontos/Shutterstock

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek