Szétkapták a világszínvonalú balatonfüredi jégpályát

Tavaly novemberben számoltunk be a jó hírről, hogy különleges vízparti jégpálya nyílik Balatonfüreden, ahol közel háromezer négyzetméteres jégfelületen, összesen egy kilométer hosszan lehet nagyobb irányváltások nélkül korcsolyázni Balatonfüred legkedveltebb parti részén. A koriszezon végével a minap szétbontották a jégpályát. 

Sokan töltötték a szabadidejüket a Balatonfüredi jégpályánForrás: Balatonfüredi Jégpálya/Facebook

Szomorkodásra nincs ok, de várni kell még jócskán egy újabb ilyen élményre: a tervek szerint idén karácsony előtt építik újra a jégpályát, amikor adventi vásárt is rendeznek a közelében.

A világszínvonalú sportolási lehetőség tömegeket vonzott a december közepén történt nyitástól kezdve február első hétvégéjéig, amikor szétbontották a pályát.

A pályákon, illetve folyosón mindig rengetegen korcsolyáztak, vagy csak bámulták a különlegességet; aki akart, hídról is körülnézhetett. Mindvégig zene szólt, kitűnő volt a hangulat, az ünnepi fények és díszek emelték az eleganciát. Több alkalommal is, így a nyitáskor és szilveszterkor DJ-k szórakoztatták az embereket, akik az egész országból érkeztek ide. Többen azt mondták, örülnek, hogy olyan városban élhetnek, ahol ilyen csodát létrehoztak – írja a veol.hu. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek