Elszabadult egy vitorlás a Balatonon, a vízimentők fogták be

  A Balaton környékén több helyen erős szélviharok voltak, kedden több helyen fákat döntött ki a viharos szél és faágakat szakított le, számolt be a kellemetlen és veszélyes időjárásról az sonline.hu is. De nem csak a szárazföldön, hanem a tó vízén is izgalmas jelenetek zajlottak, amikor egy magában hánykolódó vitorlást zaboláztak meg a vízimentők.

  A Balaton ezúttal a barátságtalan arcát mutatta meg, de a vízimentőknek sikerült helytállniukForrás: VMSZ - Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE

  Magyarország legnagyobb professzionális vízimentő egyesülete, a VMSZ - Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata és ÖTE a Facebook oldalán osztotta meg a hírt, hogy kedden Alsóörsnél egy bójáról elszabadult vitorlást dobáltak a hullámok.

  "Mielőtt a déli part kövezetén landolt volna, vízközépen megtaláltuk, befogtuk és visszavontattuk, helyenként 90 km/h széllökések és erős hullámzás közepette" – írták büszkén a jól elvégzett munka után, amelynek izgalmas pillanatait ide kattintva nézhetik meg. 

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Ezek is érdekelhetnek