Ezzel a mobiltelefonos appal egy izgalmas történetbe csöppenhetnek Balatonfüreden

Új turisztikai attrakcióval bővült Balatonfüred belvárosa: izgalmas sztori, kincskeresés, rejtvényfejtés, másfél órás kalandozás Füred utcáin az egész család számára - ez a bemutatkozó szövege annak az ingyenesen letölthető és használható mobiltelefonos alkalmazásnak, amivel egy történetbe csöppenve, QR-kódok után kutatva, és rejtvényeken gondolkodva barangolhatják be a várost kicsik és nagyok – olvasható a balatonfured.hu weboldalán.

Csak egy internetkapcsolattal rendelkező mobiltelefon kell, és indulhat is a játékForrás: Stay in Play/Facebook

A játékpályák 11 állomásból állnak, ahol a játékosoknak meg kell keresniük az elrejtett QR kódokat és meg kell fejteniük a kódok által rejtett feladatokat ahhoz, hogy megtudják a történet folytatását és a következő helyszín hollétét.

Hogy a családban senki ne unatkozzon a kaland során, két korosztály számára kidolgozott, de mindkét esetben Balatonfüredhez kötődő történet közül lehet választani. A 6-12 éves korú gyerekek Bodzik manó nyomába eredhetnek, hogy megtudják, miért is savanyú a füredi savanyúvíz, a nagyobbak és felnőttek pedig Júlia és Tivadar történetén keresztül ismerhetik meg, hogy a gyógyításon kívül mire jó még Füred híres forrásvize.

A játékpályák állomásai szabadtéren találhatóak és bármikor végigjárhatók. A játékhoz csak egy internetkapcsolattal rendelkező mobiltelefon szükséges.

 A játék magyar és angol nyelven is elérhető. Az elsőként Balatonfüreden használható StayInPlay applikáció elérhető a Google Play és az AppStore felületén.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek