A zamárdi strandfesztivál helyett ezekkel a programokkal készülnek a szervezők

A zamárdi STRAND Fesztivál augusztus 18-án kezdődött volna, azonban a fesztiválkorlátozások miatt ez a rendezvény elmarad. Nem kell viszont teljesen lemondaniuk a programokról azoknak, akik erre az eseményre készültek, a szervezők ugyanis SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között ingyenes minifesztivált tartanak, mely ugyan pótolni nem tudja az elmaradt koncerteket, de felér egy tartalmas nyaralással - derül ki a szervezők közleményéből és az esemény Facebook-oldaláról.

2019-es strandhangulatForrás: Major Kata/Strandfesztivál

A fesztivál keretében például tihanyi panorámával a Balatonban grandiózus, 10 méteres szívet építenek, mellyel a MOL Nagyon Balaton a hazai fesztiválszervezőknek és a közönségnek üzen.

Reggelente Cziráki Kitty jógával indítja a napot, a naplemente pedig közös SUPpozásra csábítja a strandolókat, ami ráadásul proseccós koccintással indul-zárul.

A STRAND Fesztivál egyik kedvenc helyszíne három napra újra életre kel. Most is Járai Márk a házigazda-szervezője a Tábortűznek, ahol esténként 2-2 zenészt delegál a Halott Pénz énekese. Koncertet ad Szabó Benedek, Ohnody, Kama, Apey, Szivák Zsolt és természetesen maga a házigazda is. Az egész nyáron nyitva tartó MOL Nagyon Balaton Terasz délutánonként és esténként a STRAND DJ-it vonultatja fel: itt lesz Dedmani & DJ Venom, Jumodaddy, Jokó, Elf és a szervező-házigazdák. A Dumaszínház csapatából Janklovics Péter és Szabó Balázs Máté lesz a SzabadSTRAND vendége.

A közönség aktív részvételével a vízparton készül el a Balaton legnagyobb festménye Labrosse Dani segítségével,  akinek 500 mozaikkockából álló képét a résztvevők színezhetik majd ki. A gigantikus alkotás 10 db, egyenként 2 x 1m-es festményből áll majd, melyeket ősszel elárverezik, a bevétel pedig 10 jótékony ügyet támogat majd. 

A SzabadSTRAND a családokat és a gyerekeket is várja, lesz Játszóház Projekt rengeteg társasjátékkal, Nagy Csobbanás óriási balatoni vízi csatákkal és Kis STRAND Kaland is. Ugyanitt a hagyományos balatoni kínálat mellett a gasztronómia is szerephez jut: az etyeki +52 Event & Gastro Hall grill és BBQ mestere, Stoller Márton lesz a vendége négy napon keresztül a Séf a Parton című programnak.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek