Éjszakai fürdőzésekkel várják ebben a balatonfüredi aquaparkban

Ha azok közé tartoznak, akiknél nem telhet el a nyár strandolás nélkül, és új balatoni programok után kutatnak, ahol a családdal vagy a barátokkal jól szórakozhatnak, akkor érdemes ellátogatniuk a balatonfüredi Annagora Aquaparkba. Közel 800 méternyi csúszda-, valamint 2400 négyzetméternyi vízfelület és jól felszerelt wellnessrészleg gondoskodik a szórakozásról, ráadásul, augusztusban több alkalommal is lesz éjszakai fürdőzés.

Itt aztán lehetetlenség unakozniForrás: Annagora Aquapark/Facebook

A fő attrakciók itt a csúszdák: a 12 felnőtt- és 3 gyermekcsúszda önfeledt szórakozást kínál egész napra. Az adrenalinfüggők mellett a pihenni vágyókra is gondoltak, így 11 medencében hűsölhetnek a forró nyári napokon itt, ahol a Dunántúl legnagyobb hullámfürdője is megtalálható. Az óránként beinduló hullámmedence még azoknak is élvezetet tartogat, akik jobban szeretnek a medence szélén üldögélni, mint a vízben pancsolni.

Amennyiben az időjárás nem szól közbe, augusztusban három alkalommal rendeznek éjszakai fürdőzést: 08.07-én, 08.14-én és 08.21-én, pénteki napokon. Az éjszakai Balaton látképében gyönyörködve este 7 órától éjfélig csúszhatnak le például az Őrült folyó trükkös kanyarjain, vagy a csillagos égbolt alatt ringatózhatnak a hullámmedencében. A belépők ára egységesen 3 300 forint. Ha aznap egyébként is ott töltik a napot, és már van belépőjük, ingyenesen maradhatnak bent az éjszakai mulatságra. Rossz idő esetén az augusztusi dátumokon szombat lesz az esőnap, de természetesen minden változásról tájékoztatást kaphatnak a fürdő weboldalán, illetve Facebook oldalán.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek