Szerdától Balatonfüred és Tihany között a Volánbuszon is érvényesek ezek a vasúti napijegyek

Már a Volánbusz egyes járatain is érvényesek a vasúti balatoni napijegyek. Július 29-től Balatonfüred és Tihany között a Volánbusz helyközi járatain is érvényesek a Balaton 24 és Balaton 72 elnevezésű, teljes árú vagy kedvezményes vasúti napijegyek. A Balaton 24 és a Balaton 72 napijegyekkel a Budapest–Balatonalmádi–Balatonfüred–Tihany vonalon közlekedő autóbuszjáratokat Balatonfüred és Tihany között kiegészítő jegy váltása nélkül lehet igénybe venni. A helyközi járatokon a jegyek a két település bármely megállóhelyei között érvényesek.

Balatonfüred és Thany között Balaton 24 és a Balaton 72 jegyekkel is utazhatnakForrás: Soos Botond/Soos Botond/Volánbusz Zrt.

A MÁV-START több új jegytípus bevezetésével is igyekszik az utasok kedvében járni. Idén nyáron például már a Balaton 24 és a Balaton 72 jegyekkel is lehet utazni, amelyekből eddig 6300-nál is több kelt el.

A napijegyek az állomási pénztárakban és a MÁV applikációban érhetők el, az alkalmazásban történő vásárlás esetén 10 százalékos kedvezménnyel.

A vasúttársaság továbbra is hangsúlyosan kéri az utasokat, hogy a sorban állás elkerülése és a személyes érintkezések számának csökkentése érdekében jegy- és bérletvásárláskor részesítsék előnyben a MÁV applikációt és az e-vonatjegyeket. A napijegyekről részletesen a MÁV-csoport honlapján tájékozódhatnak az utasok.

A MÁV és a Volánbusz a jövőbeli egységes jegyértékesítési rendszer és a tarifaközösség bevezetéséig is folyamatosan dolgozik azon, hogy utasaik minél egyszerűbben és kényelmesebben vehessék igénybe szolgáltatásaikat – tudtuk meg a Volánbusz Zrt. sajtóközleményéből. 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek