BKK bérlettel is lehet utazni a vonatokon Ferihegyre a metrófelújítás ideje alatt

  Felújítási munkák miatt hamarosan lezárják az M3-as metró déli szakaszát, így változik többek között a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér megközelíthetősége is.

  A felújítás első szakaszában a metróvonal Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest közötti szakaszát zárják le, olvasható a Budapest Airport sajtóközleményében. Néhány változtatást is bevezettek, hogy az átmeneti időszakban is zökkenőmentesen lehessen kijutni a reptérre.

  A kép illusztrációForrás: naeimasgary/Pixabay

  A MÁV vonatain korlátozás nélkül lesz érvényes a fővárosi BKK-bérlet a Nyugati pályaudvar - Kőbánya-Kispest - Ferihegy vonalon. Ferihegytől a repülőtér 2. Termináljáig a 200E jelzésű busszal lehet eljutni. A 200E jelzésű busz éjjel-nappal közlekedik, a metrófelújítás ideje alatt pedig meghosszabbított útvonalon fog járni a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér és a Nagyvárad tér között. Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között a repülőtéri busz a Határ úton és a Népliget megállóban is megáll.

  Átszállás nélkül közlekedik a reptérről a belvárosba a 100E jelzésű busz, mely mostantól körülbelül 10 percenként fog indulni a reptérről, illetve a Deák Ferenc térről.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!