Elképesztően látványosra sikeredett a Hollywoodi Karácsonyi Parádé 90. évfordulója

November 27-én, vasárnap Los Angeles utcáin a megszokottnál is nagyobb felhajtás volt, tegnap ünnepelték ugyanis a Hollywood Christmas Parade fennállásának 90. évfordulóját. Élőzenekarok, a színes felvonuló forgatag, és természetesen az est sztárja, Mikulás és a rénszarvasok sem hiányozhattak a parádésra sikeredett ünnepségről.

Motoros felvonulók is végig gördültek a pirso szőnyegenForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jc Olivera

Az idei esemény Danny Trejo színész vezetésével, valamint számos más hírességgel, koncertekkel és egy tucat felvonuló zenekarral színesedett. A több mint 5 km hosszú felvonulási útvonal a Hollywood Boulevardtól indul az Orange Drive-on át, majd kelet felé haladt a Hollywood Boulevardon a Vine Street-ig, majd onnan tovább a Sunset Boulevard-ig. Ezután visszatért nyugatra a Sunset-en, majd ismét az Orange Drive-ra kanyarodott, ott ért véget a felvonulási ünnepség, amelyet rengeteg nézelődő résztvevő követett.

A PAVA World koreai tradicionális tánccsoport táncosai is felléptek a hollywoodi karácsonyi parádé 90. évfordulója alkalmábólForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jc Olivera

A felvonulást az 1928-as indulása óta szinte minden évben megrendezik, csak 2020-ban a koronavírus-járvány miatt törölték, előtte pedig 1942-től 1944-ig a második világháború miatt nem rendezték meg.

A Star Wars rajongók sem maradtak hoppon, persze, hogy Csubakka is társai is megjelentekForrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Jc Olivera

A rendezvényen a hírességek mellett ismert hollywoodi filmes karakterekret, kellékeket is felfedezhettek az eseményt követő tömeg résztvevői – írja a  latimes.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek