Bonyolult utasokat keres a Los Angeles-i repülőtér

A Los Angeles-i nemzetközi repülőtér új termináljának teszteléséhez keres 500 embert, akik vállalják, hogy eljátsszák a reptér stratégiai tanácsadói által írt forgatókönyveket - adja hírül a Travel and Leisure.

A Los Angeles-i reptérForrás: Don Ramey Logan/commons.wikimedia.org

A reptér elsősorban arról szeretne megbizonyosodni, hogy a nyáron nyitó Midfield Satellite Concourse olyan helyzetekben is megállja a helyét, amikor valamelyik utasnak extra segítségre van szüksége, beteg vagy bonyolult kérései vannak.

Az önkénteseknek először egy kérdőívet kell kitölteniük, majd e-mailen kapják meg az eljátszandó karaktert a teszt előtti napon. A szimulációra körülbelül hat héttel a helyszín megnyitása előtt kerül sor. A reptér reméli, hogy sikerül minden lehetséges vészhelyzetet letesztelnie az eltűnt gyerekektől a különböző baleseteken át a kijáratot blokkoló repülőig.

Az új részleg mintegy 70 ezer négyzetméteres lesz és egy alagúton keresztül lehet majd megközelíteni, viszont ott már nagy panorámás ablakok biztosítják a természetes fényt. Az épület tetejének hullámformája az óceán hullámait idézi.

 

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek