Hamarosan vadonatúj korcsolyapálya nyílik Budapesten

Idén először korizhatunk a Budapest Parkban, ugyanis az eddig nagytánctérként ismert területen egy monumentális, 1200 négyzetméteres jégpálya nyílik. December 3-tól a hét minden napján - hétköznap délutáni idősávban, hétvégén pedig egész nap várják a téli sport szerelmeseit. 

Kicsik és nagyok egyaránt csusszanhatnakForrás: Shutterstock / Készítette: Tomsickova Tatyana

A korcsolyázás egy etapja a jégpálya rendszeres takarítása miatt 90 percig tart, ezért érdemes a kezdés előtt fél órával érkezni, hogy kényelmesen rákészülhessünk a korizásra. Erre a fix 90 perces időtartamra kell jegyet váltani, amit a helyszínen vagy elővételben is megtehetünk. A limitált férőhelyek miatt a szervezők az elővételes jegyvásárlást javasolják.

Hétköznap, vagyis hétfőtől csütörtökig a normál ár 1499 forint, IX. kerületi lakcímkártyával vagy 10 éves kor alattiaknak gyerekjegy 749 forint, de kedvezményes jegyet csak a pénztárban lehet váltani, online sajnos nem. Hétvégén, vagyis péntektől vasárnapig a normál ár 1999 forint, míg a 10 éves kor alattiaknak gyerekjegy 999 forint. Jegyet csak a koripálya használatáért kell váltani, a Budapest Park területére ingyenes a belépés.

A helyszínen lehetőségünk lesz korit bérelni és éleztetni is, és egy ruhatárban el is helyezhetjük az értékeinket. A kisgyermekeknek külön pályaszakaszt tartanak fenn, ahol zavartalanul, biztonságosan korizhatnak. A szervezők a hűvös időszakhoz illő új étel- és italkínálattal is készülnek, például rumos teát és forralt bort kínálnak, így azokat is várják, akik nem koriznának, de szívesen kerülnének karácsonyi hangulatba egy forró itallal. A jégpálya védettségi igazolvány nélkül látogatható, a jegyértékesítés november 22-én indul, írja a Budapest Park a Facebookon

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek