Egy floridai nő váratlan vendéget fedezett fel a karácsonyfáján

A floridai Aubrey Iacobelli először azt hitte, hogy egy macska mászott be a kutyaajtón, ezért december 10-én hajnali 4 óra körül nyomozni kezdett a nappalijában. "Tudtam, hogy van valami, aminek nem kellett volna ott lennie. Megláttam egy szőrös testet a karácsonyfán" – mondta a Tallahasseeben élő nő.

 „Van egy macska a karácsonyfámon" – meséli a videóban, miközben serpenyővel próbálja elzavarni a faágakról, majd egy virágpermetezőt is bevet. Ezután viszont valami teljesen váratlan történik a nő legnagyobb rémületére.

Nem csak a macskák szeretnek megbújni az ágak között - illusztrációForrás: Simaah/Pixabay

Egy mosómedve hirtelen kitört a fa ágai közül, majd fel is döntötte azt. Ezután az izgatott kutya üldözőbe vette a nappaliban, de szerencsére egyikük sem sérült meg komolyabban. A kutyus csak néhány karmolást szenvedett el, míg a betolakodó a lámpán csimpaszkodott jó 30 percen keresztül. A nőnek végül sikerült egy seprűvel lezavarnia onnan, ezután a mosómedve végre szabadon távozhatott. Nem derült ki, hogy az állat hogyan került a fára, de mindenki szerencsésen megúszta a kalandot, a videó pedig vírusként terjed a neten, hatalmas sikerrel – írja a New York Post.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek