A Londoni Akváriumban karácsonyi filmeket vetítenek az unatkozó pingvineknek

Sea Life London Akváriumban a holnapi, szerdai újranyitás előtt karácsonyi filmeket vetítettek az ott élő pingvineknek. A Mi a manó című karácsonyi filmet játszó tévéket a pingvinek házán kívül helyezték el, hogy felkészítsék őket a visszatérő vendégekre, miután az akvárium kénytelen volt bezárni kapuit a koronavírus-járvány miatt – írja a Daily Mail. Nézzék, hogy élvezik a szokatlan mozizást!

"A Sea Life London Akváriumban mindig új és innovatív módszereket keresünk, hogy minden állatunkat szórakoztassuk" – mondta Leah Pettitt, a központ akvaristája. A családok egyik kedvenc helye november 5-e óta zárva tart, amikor szigorú kijárási tilalmat rendeltek el Angliában. Pettitt szerint a pingvinek szórakoztatása érdekében 2020-ban több kihívással kellett szembenézniük, mint valaha. - "Kreatívnak kellett lennünk" – mondta.

Filmet nézni indulnak a pingvinek a londoni Sea Life központbanForrás: SEA LIFE London Aquarium/Facebook

A vetítéseket az Egyesült Királyság összes Sea Life központjában megtartották, valamint vízi játékokat és egyéb gazdag programokat kínáltak nekik. "Nagyon jó látni, hogy szamárpingvinjeink mennyire élvezik a karácsonyi filmeket, amelyeket vetítünk nekik" – mondta Pettitt. "Tudjuk, hogy ugyanúgy figyelik és hallgatják a látogatóinkat, ahogy a látogatók is nézik a pingvineket. Miközben ezeket az karácsonyi filmeket élvezik, csakúgy, mint mi, ők is nagyon várják a héten visszatérő, valós vendégeinket" – tette hozzá.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek