Így segítenek a debreceni kézműveseknek portékáikat eladni advent idején

  Programok és vásár ugyan nem lesz Debrecenben, de a város azért ünnepi fénybe borul advent alkalmából, több mint 200 ezer fényforrás díszíti majd az utcáit. Karácsonyi díszbe öltözik a Dósa nádor tér, és az adventi villamosok is elindulnak. A debreceni advent szervezői azonban azt találták ki, hogy a helyzet ellenére összekapcsolják a standok között bóklászni szerető látogatókat és a portékáikat kínáló kereskedőket legalább egy online platformon keresztül. 

  Radics László mézeskalács mester készülő mézeskalács házaForrás: Sarusi István

  "Most karácsonykor sem kell nélkülözniük az egyedi portékákat, összegyűjtöttük ugyanis a Debreceni Adventi Vásár méltán népszerű kereskedőinek elérhetőségeit, így könnyebben kapcsolatba léphetnek velük mindazok, akik 2020-ban is szeretnék az általuk készített termékekkel megajándékozni szeretteiket" – fogalmaznak a szervezők a debreceniadvent.hu weboldalán. Így aztán a 2020-as debreceni adventi időszaknak sem kell eltelnie anélkül, hogy kisebb-nagyobb üzletek köttessenek saját készítésű ékszerekre, üvegárukra, kerámiákra, fatermékekre, kézműves sajtokra vagy mézeskalács-szívekre. A kézművesek listája minden elérhetőségükkel együtt ezen az oldalon található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!