Gigantikus feketefenyővel várják a karácsonyt ebben a magyar városban

  Az Adventi Forgatagot és Vásárt a járványügyi intézkedések és szabályok értelmében idén nem rendezik meg Nyíregyházán sem, azonban a város karácsonyfáját már felállították a Kossuth téren, és a NYÍRVV munkatársai elkezdték feldíszíteni a 17 méter magas feketefenyőt. Nyíregyháza karácsonyfája idén igencsak hosszú fényfüzért kap. 

  Nem könnyű egy ekkora fát a helyére emelniForrás: nyiregyhaza.hu

  A belvárosi, főtér környéki bevezető utak a tavalyihoz hasonlóan kivilágítást kapnak, ám például a városházára nagyjából 15 százalékkal több fény jut, így idén az erkély oszlopait és a teraszt is feldíszítik.

  Ha a vásár el is marad az idén, a karácsonyi dekoráció nem hiányozhatForrás: nyiregyhaza.hu

  A tavaly megkedvelt Kossuth téri fényhálót is kifeszítik, és idén hárommal több óriás fát (összesen 4 platánt és 2 gesztenyét) dekorálnak világító gömbökkel.

  Öltözetetik a fenyőfát, háttérben a VárosházaForrás: nyiregyhaza.hu

  Szintén újdonság, hogy a Városalapító atyák szobrának környezetében lévő fél tucat fát is feldíszítik. A város karácsonyfájára 1200 méternyi új fényfüzér kerül a korábbi kiegészítéseként. Így már több mint 3 kilométernyi fény teszi különlegessé a Takarékpalota előtti fát – írja a nyiregyhaza.hu.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!