Egy idős angol házaspár hatalmas karácsonyi látványosságot varázsolt az otthonából

Lehet, hogy még csak november közepe felé járunk, de úgy tűnik, egy ilyen nehéz év végéhez közeledve már most sokan belefognak a karácsonyi díszítésbe, hogy megpróbálják magukat ünnepi hangulatba hozni. A koronavírus-járvány kitörése óta az emberek az év nagy részét világszerte korlátozások és rendelkezések között élik. 

Az angliai Cambridgeshire megyei Soham nevű kistelepülés idős házaspárja azonban, hogy némi ünnepi jókedvet csempésszen a hétköznapoka, felkapcsolta házuk látványos karácsonyi díszkivilágítását, melynek még a szomszédos megyékből is a csodálatára járnak. De nemcsak ők, az egész Cambridgeshire megye ünneplőbe öltözött, mivel ott hivatalosan is elkezdődött a karácsonyi szezon.

A nyugdíjas házaspár, Helen és John Attlesey majdnem egy évtizede minden karácsonykor feldíszíti házát, hogy pénzt gyűjtsenek három jótékonysági szervezet számára, amelyek segítettek unokájuknak, Jacobnak felépülni az epilepszia egy súlyos formájából. A házaspár elmondta, hogy már szeptemberben elkezdték felrakosgatni az égősorokat és a rengeteg, egyéb dekorációt a házukra, hogy a múlt hétvégére mindennel elkészüljenek.

Az angliai Cambridgeshire megyében hivatalosan is elkezdődött a karácsonyi szezon - illusztrációForrás: Michelle Maria/Pixabay

A díszek között világító hóemberek, rénszarvasok, felfújható télapó, és számos más, színes és díszes karácsonyi dekoráció látható. Arra a kérdésre, hogy hány díszt helyeztek el a házon, Attlesey asszony csak annyit válaszolt egy interjúban, hogy túl sokat, több százat is – írja a Cambridgeshire Live.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek