A gyönyörű svéd hercegnő sem térhet haza karácsonyozni a családjához

A pandémia családokat szakít szét, ami a királyi családokra ugyanúgy igaz. Hetek óta mentek a találgatások, hogy vajon XVI. Károly Gusztáv svéd király és Szilvia királyné harmadik és egyben legfiatalabb gyermeke, Magdolna hercdegnő visszatér-e Svédországba, hogy együtt ünnepeljék a karácsonyt. Most a svéd Royal Court megerősítette, hogy a hercegnő az év hátralévő részében már nem utazhat haza Svédországba.

Magdolna hercegnő édesanyjával, Szilvia királynéval, akivel gyakran részt vett jótékonysági rendezvényeken, amíg a hazájában éltForrás: AFP/2018 Getty Images/Cindy Ord

Magától értetődik, hogy a királyi pár legkisebb lánya a karácsonyt a családjával szerette volna ünnepelni. A napokban írtunk arról, hogy a brit királyi család tagjai is nagyon várták a kicsi Archie-t az ünnepekre, szülei, Harry herceg és Meghan Markle társaságában, de úgy tűnik, idén ők sem repülhetnek át az óceánon. Sőt, mivel az összejöveteleket az Egyesült Királyságban mindössze 6 főre csökkentették, a szokásos közös fadíszítés idén videóhíváson keresztül fog zajlani.

Magdolna hercegnő és férje, Chris O'Neill, valamint három gyermekük, Leonore, Nicolas és Adrienne Florida államban élnek. A járvány kitörése óta Európa és Amerika között nagyon nehéz utazni. Most megerősítették, hogy bár Magdolna hercegnő szeretne visszatérni Svédországba, hogy december 23-án együtt ünnepelhessék Szilvia királyné 77. születésnapját és december 24-én a Szentestét, ez sajnos ebben az évben nem lehetséges.

A hercegnő a férjével és három gyermekükkelForrás: AFP/Jonas Ekstromer/TT/Henrik Montgomery

Margareta Thorgren, a svéd királyi család kommunikációs menedzsere a következőket közölte: „Magdolna hercegnő Floridában él, ahol szigorúbb korlátozások vannak érvényben. A család ezt tiszteletben tartja. Emiatt a hercegnő nem utazhat, így nem térhet haza karácsonyra."

A hercegnő és családja 2018 augusztusában költözött Londonból az Egyesült Államokba, ahová a férjét a munkája szólította. A családnak Stockholmban is van lakóhelye, és általában évente többször is ellátogatnak Svédországba de az idei járvány ennek gátat vetett, ahogy az ország június 6-i nemzeti ünnepén sem vehettek részt – írja a Royal Central.

 



Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek