A királyi család csalódik, ha a pici Archie nem lesz jelen karácsonykor

Már mi is beszámoltunk arról, hogy a járvány miatt a brit királyi család is bizonytalan helyzetben várja a karácsonyt, és az is elképzelhető, hogy II. Erzsébet királynő több mint három évtized után először a megszokottól eltérően kénytelen lesz a sandringhami birtokától távol tölteni a karácsonyi ünnepeket. Ugyanakkor a királyi család tagjai nagyon várják a kicsi Archie-t az ünnepekre, de egy Harry herceghez és Meghan Marklehez közeli forrásból kiderül, úgy tűnik, ők idén sem repülnek át az óceánon.

A forrás szerint ugyan számítottak arra, hogy a pár a kaliforniai otthonukban tölti a karácsonyt, és nem az Egyesült Királyságban, de nagyon fogják hiányolni a királynő legfiatalabb dédunokáját karácsonykor. Harry és Meghan úgy tudni, még nem állt elő konkrét tervekkel az ünnepi időszakra vonatkozóan.

A fiatal szülők a kis Archival tavaly ilyenkor Dél-Afrikában, Cape TownbanForrás: AFP/Henk Kruger

"A dolgok nyilvánvalóan megváltozhatnak, ha a családból valakinek az egészsége aggodalomra adna okot, de nem ugranak azonnal és repülnek át az óceánon" – mondta a forrás, hozzátéve, hogy a királyi család tagjai a koronavírus-járvány közepette betartják a társadalmi elszigetelődés irányelveit. Egy másik forrás szerint a pár a koronavírus-járvány idején került közelebb Harry családjához, és a bulvársajtóban megjelent hírek a királyi családban folyó drámákról eltúlzottak – írja a littlethings.com.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Utazzon!
Ezek is érdekelhetnek