Katalin hercegné édesanyja elárulta, idén hogyan változnak meg a család karácsonyi tervei

  Carole Middleton, Katalin hercegné édesanyja elárulta, hogy a járvány miatt hogyan alakítják át a karácsonyi terveiket. Eredetileg ugyanis György herceg, Sarolta hercegnő és Lajos herceg a szokásos módon együtt díszítették volna fel a Middleton-család karácsonyfáját, de a járvány következtében bevezetett korlátozások miatt erre idén úgy tűnik, nem kerülhet sor. 

  Katalin hercegné szülei, Michael és Carole Middleton berkshirei birtokukonForrás: AFP/Stefan Rousseau

  "Lehet, hogy nem tudunk összejönni, de egy olyan év után, mint 2020, emlékeznünk kell arra, ami igazán fontos ezen a karácsonyon" – írta egy Facebook-bejegyzésében. „Számomra igazán az a fontos, hogy a családunk kapcsolatban maradjon. Általában hagyom, hogy az unokáim segítsenek a fa díszítésében, idén viszont videóhíváson keresztül kérem őket, hogy döntsék el, melyik dísz hova kerüljön. Lehet, hogy később ízlésesen át kell rendezni" – írja viccesen a bejegyzésben.

  Carole Middleton jól időzítette ezt a posztot, hiszen éppen akkor jelent meg, amikor egyre több találgatás lát napvilágot a királyi család karácsonyi terveivel kapcsolatban. II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg tágabb családjukkal együtt általában együtt töltik az ünnepeket a norfolki Sandringhamban, de ahogy erről korábban mi is beszámoltunk, úgy tűnik, ez a harmincéves hagyomány is megtörni látszik a járvány miatt.

  A királyi család eddig minden évben december 25-én elsétált Sandringham templomábaForrás: NurPhoto via AFP/Malcolm Clarke/Photoshot/NurPhoto/Malcolm Clarke

  Ráadásul az új koronavírus-korlátozások mellett hat főnél többen nem gyűlhetnek össze.

  A királyi családban normál esetben általában szigorú karácsonyi menetrend uralkodik: szentestén ajándékokat cserélnek, karácsonykor a család egyházi istentiszteleten vesz részt, majd délután a televízió köré gyűlnek, hogy megnézzék a királynő beszédét – írja a Royal Central.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!